ПРЕСТУПНОЕ НАПАДЕНИЕ КАК ОСНОВАНИЕ ПРИМЕНЕНИЯ НЕОБХОДИМОЙ ОБОРОНЫ. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада қылмыстық шабуылдың қажетті қорғаныс негізі ретінде қолданылу мәселесі қарастырылып, жан-жақты талданған.