ЖЕРГІЛІКТІ ӨКІЛДІ ОРГАН - ТҰРАҚТЫ КОМИССИЯСЫНЫҢ ҰЙЫМДАСТЫРЫЛУЫ МЕН ҚЫЗМЕТІ. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье расматриваются организация и деятельность постоянных комиссии маслихата.