Материалдарды, заттектерді және өнімдерді криминалистикалық зерттеу кезінде пайда болатын кейбір сұрақтар (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада криминалистикалық зерттеу кезінде пайда болатын өзекті сұрақтар қаралады. Апатты оқиғаның материалдық жағдайында қылмыстық оқиғамен себепті байланыста болатын әртүрлі материалдардың және заттектердің ұсақ және өте ұсақ бөлшектері мен микроіздері қалады. Олардың маңызы ақпарат иесі ретінде химиялық, физикалық, биологиялық, математикалық әдістерінің дамуымен өсті, әсіресе заманауи жағдайда.Түйінсөздер: микрообъекттер, микроіздер, қылмыстық оқиғалар, материалдарды, заттекте