Қылмыстық іс бойынша жанама дәлелдемелер жүйесінің негізгі сипаттамалары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған мақалада авторлар қылмыстық іс бойынша дәлелдемелердің жүйесін, іс бойынша дәлелдеу пәнін, дәлелдемелерді тексерудің элементтерін қарастыра отырып, аталған тақырыпқа байланысты әртүрлі авторлардың пікірлерін мысал ретінде келтірген.Түйін сөздер: дәлелдемелер, жанама дәлелдемелер, дәлелдемелер жүйесі, мән-жайлар, дәлелдемелерді тексеру.