Мемлекеттік бақылау органдары: еңбек қатынастары саласында (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Осы мақалада еңбек қатынастары саласындағы мемлекеттік бақылау органдары қызметтерінің, олардың қызметтік функцияларының айырмашылықтары, қызметкерлердің құқықтары мен заңдық мүдделерін қамтамасыз етудің теориялық мәселелері зерттеуге алынды.Түйінсөздер: бақылау органдары, мемлекеттік қадағалау және бақылау, өкілді орган, жұмыс беруші.