Әкімшілік іс жүргізу құқықтық қатынастарының объектісі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада қазіргі кездегі әкімшілік іс жүргізу құқығының зерттеуші ғалымдарының тұжырымымен бөлінетін әкімшілік іс жүргізу құқықтық қатынастарының объектісі талқыланады.Түйінсөздер: құқық, объект, құқықтық қатынастар, әкімшілік іс жүргізу.