Келтірген зиянды өтеудің әкімшілік-құқықтық тәсілдері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақала келтірген зиянды өтеудің әкімшілік-құқықтық тәсілдерінің мәселелеріне арналған. Авторлар мақалада әкімшілік- құқықтық мәжбүрлеудің институты ретінде әкімшілік-мәжбүрлеу қайта қалпына келтіруге аса көңіл аударды.Түйін сөздер: әкімшілік жауапкершілік, әкімшілік мәжбүрлеу, әкімшілік қайта қалпына келтіру, зиян.