Қазақстан Республикасындағы валюталық құқықтың қазіргі жағдайы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада Кедендік одақтың қызметін атқаруына және валюталық заңнаманы бірегейлендірумен байланысты Қазақстан Республикасының «Валюталық реттеу және валюталық бақылау туралы» заңы қабылдағаннан кейінгі кезеңдегі валюталық құқықтың өзекті мәселелелері қарастырылады. Кедендік одақ және Еуразиялық одақтың қалыптасу жағдайындағы интеграциялық үдерістер интергацияға қатысушы мемлекеттердің валюталық құқығының өзгеруіне әсерін тигізеді.Түйін сөздер: валюталық заңнама, валюталық реттеу, валюталық реттеудің агенттері, валюталық операциялар.