Сертификаттаудың ұғымын анықтаудың өзекті мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада сертификаттаудың ұғымын анықтаудың өзекті мәселелері қарастырылған. Көтеріліп отырған тақырыпты қарастыру барысында заңгер-ғалымдардың көзқарастары мен пікірлері талданып, тиісінше тұжырымдар жасалды.Түйін сөздер: сертификаттау, сапа, өнім, жұмыс, қызмет, сертификат.