Қазақстанда көп әйел алушылық мәселесі өзекті ма? (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада Қазақстан Респубикасындағы отбасы заңнамасы бойынша көпәйелалушылық мәселесін заңдастыру, не заңдастырмау мәселесі қарастырылады. Оған қоса, көпнекеден туындайтын отбасылық құқық қатынастарды құқықтық реттеу, жұбайлардың жауапкершілік мәселелері қарастырылады.Түйін сөздер: отбасы құқығы, неке, жұбайлар, отбасылық заңдар.