ҚР Конституциясы бойынша инаугурация институтына ресми түсіндірме беру мәселесі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада авторлар ҚР Конституциясы бойынша инаугурация институтына ресми түсіндірме беру мәселесіне тоқталды. Конституцияны қолдану аясында көтеген түсініктемені талап ететін сұрақтар пайда болады. Мақалада Конституцияға сәйкес инаугурация институтына ресми түсініктеме беру қарастрылған. Сонымен қатар ҚР Конституциясының 42 бап. көтерілген проблемасына көңіл бөлді.Түйін сөздер: Президент, инаугурация, Конституция, құқық нормасы, құқық, реформа.