Кеңес мемлекетінің дінге қарсы жүргізген саясатының құқықтық мәні (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Макалада автор кеңес мемлекетінің дінге қарсы жүргізген саясатының құқықтық мәнін қарастырған. Кеңес үкіметінің алғашқы күндерінен бастап атеизімді қоғамның барлық саласында жан-жақты насихаттады. Автор тарихи шолу жаса отырып, қазіргі таңга сай жалпы тұжымдама жасаған.Түйін сөздер: кеңес мемлекеті, құқық, атеизм, дін, тарих, саясат.