Қылмыстық процесте жанама дәлелдемелерді қолдану ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2015)
Аталған мақалада авторлар жанама дәлелдемелердің түсінігіне тоқтала отырып, олардың тікелей дәлелдемелерден айырмашылы ғын, жанама дәлелдемелерді қолдану ерекшеліктерін, дәлелдеме лердің жүйесін, сондайақ қылмыстық процесте жанама дәлелдеме лерді қолданудың өзіндік ерекшеліктерін қарастырып өткен.
Keywords: жанама дәлелдемелер; тікелей дәлелдемелер; дә лелдеу пәні; дәлелдемелерді қолдану; қылмыстық іс жүргізу; қыл мыскер.