Тараптардың жарыспалылығы мен тең құқылығы қағидасының жүзеге асырылу мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2015)
Аталған мақалада қылмыстық сот өндірісіндегі тараптардың жа рыспалылығы мен тең құқылығы қағидасының жалпы сипаттамасы, оның мәні қарастырылып, тараптардың жарыспалылығы мен тең құ қылығы қағидасының тәжірибеде жүзеге асырылу мәселелері зерт телген.
Keywords: қағида; тараптар; жарыспалылық; тең құқылық; сот; қорғау; айыптау; қылмыстық сот өндірісі.