Қылмыстық сот ісін жүргізудегі қолданылатын ұғымдардың кейбір мәселелері.Некоторые вопросы терминов, используемых в уголовном судопроизводстве. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Қылмыстық сот өндірісінде пайдаланылатын ұғымдардың заңдық табиғатын түсіну өте маңызды болып табылады. Мақалада Қазақстан Республикасының қылмыстық сот өндірісінде қолданы латын ұғымдар мен сөз тіркестерінің мән-мағынасын ашып көрсетуге әрекет жасалған. Ғалымдардың көзқарастарына талдау жүргізілген.Очень важно правильно понимать юридическую природу терминов, которые используются в уголовном судопризводстве. Данная статья посвящена формированию некоторых понятий и терминов в уголовном судопроизводстве. Кроме того, дается анализ различных взглядов ученых на данную проблему.