Билік бөлу қағидасының азаматтық сот ісін жүргізудегі алатын рөлі. Роль принципа разделения властей в гражданском судопроизводстве. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада азаматтық сот өндірісін жүзеге асыруда билікті бөлу қағидасының әсері қарастырылады. Қазақстан Республикасының азаматтық сот өндірісіндегі адамдардың конституциялық кепілдіктерінің ерекшеліктері қарастырылған.В данной статье рассматривается влияния принципа разделения властей в осуществлении гражданского судопроизводства. Рассматриваются особенности конституционных гарантий прав человека в гражданском судопроизводстве в Республике Казахстан.