ИСТОРИЯ РАЗВИТИЯ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА ОБ АКЦИОНЕРНЫХ ОБЩЕСТВАХ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақала Қазақстан Республикасында акционерлік қоғам туралы заңнаманың туындау тарихын қарастырады