ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ОТНОШЕНИЙ ВОЗМЕЗДНОГО ОКАЗАНИЯ УСЛУГ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Ғылыми мақала қызмет көрсету қатынасының дамуының болашақтарын қарайды. Ара осы мақалада қызмет атқарудың қатынасының дамуының негізгі бағыттары ажыратылады жəне Қазақстан Республикасының Азаматтық Кодексінің 33 ұйғарыл - бастың мазмұнын қуаттандыру туралы айтылады.