ОСОБЕННОСТИ РАССЛЕДОВАНИЯ ПРЕСТУПЛЕНИЙ С УЧАСТИЕМ ИНОСТРАННЫХ ГРАЖДАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада шетел азаматтарына қатысты іс-жүргізу əрекеттері, шетел азаматтарының қатысуымен жасалған қылмыстарды іздестіру ерекшеліктері қарастырылады.