ОСНОВНЫЕ МОДЕЛИ ПАРЛАМЕНТСКОГО КОНТРОЛЯ В ТЕОРИИ И ПРАКТИКЕ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ВЛАСТИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада парламенттік бақылау институтының дамуының негізгі бағыттары қарастырылып, парламенттік бақылаудың батыстық үлгісіне саяси құқықтық талдау жасалады.