АДАМ ӨМІРІ МЕН ДЕНСАУЛЫҒЫНА КЕЛТІРІЛГЕН ЗИЯН ЖƏНЕ МОРАЛЬДЫҚ ЗИЯН КЕЛТІРІЛГЕНІ ҮШІН ЖАУАПКЕРШІЛІК (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье рассматривается ответственность за нанесеннный моральный ущерб нанасенный здоровью и жизни человека