НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ ЮРИДИЧЕСКОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА НАРУШЕНИЕ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА ОБ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ ЭКСПЕРТИЗЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада автор Қазақстан Республикасының экологиялық сараптамаға қатысты заңдарды бұзған үшін экологиялық жауапкершіліктің түсінігі мен түрлерін қарастырылады.