ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСТВО В КАЗАХСТАНЕ И ЕГО ДАЛЬНЕЙШЕЕ РАЗВИТИЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Қазақстанда жеке кəсіпкершілік жылдан жылға жақсы дамып келе жатыр. Біздің Елбасы Н.Ə. Назарбаев өзінің жылдық халыққа арналған жолдауында жеке кəсіпкершіліктің экономикамыздың дамуы үшін манызды екенін əрдайым айтып келеді. Сондықтан заңдарымызды соған сəйкес ету керек. Бұл мақаланың алға қойған мақсаты ол Қазақстанныңжеке кəсіпкершілік құқық жүйесінің қалыптасуының аспектілерін зерттеу.