МЕСТО АДМИНИСТРАТИВНО-НАДЗОРНОГО ПРОИЗВОДСТВА В СИСТЕМЕ АДМИНИСТРАТИВНОГО ПРОЦЕССА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Maқaлaдa үкiмeт oргaндaрының жұмыс барысында қолданатын үкіметті басқарудың теоретикалық мəселелері қарастырылған.