ПОНЯТИЕ И ОБЩАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА НЕДВИЖИМОГО ИМУЩЕСТВА ПО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВУ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақала «жылжымайтын мүлік» мағынасының бас белгілерін және маңызын Қазақстан Республикасының заңы бойынша қарастырады.