(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Статья посвящена характеристике понятия и видов ответственности за незаконное получение и разглашение сведений, составляющих коммерческую тайну, специфики определения оснований ответственности за незаконное получение и разглашение сведений, составляющих коммерческую тайну. Мақала коммерциялық құпияны құрайтын мәліметтерді заңсыз алу және жариялау үшін жауаптылықтың түсінігі мен түрлерінің сипаттамасына, коммерциялық құпияны құрайтын мәліметтерді заңсыз алу және жариялау үшін жауаптылықтың негіздерін анықтаудың ерекшеліктеріне арналған.