(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада тәуелсіз мемлекетімізде жүріп жатқан құқықтық реформаның маңыздылығы баяндалады. 2010-2020 жылдарға арналған Құқықтық саясат тұжырымдамасында қазіргі заңдарды ізгілендіру арқылы халықтың мұң-мұқтажын қанағаттандыратындай және заңгерлік қызметтің сапасын арттыра отырып, халықтың құқықтық санасын қалыптастыру мәселелері кеңінен насихатталады. В этой статье рассматривается роль правовой реформы в системе правовой защиты. В Концепции правовой политики Республики Казахстан на период с 2010 до 2020 годы были определены основные направления развития правовой системы и проведена правовая пропаганда, удовлетворяющие потребности народа и повышающие качество судебной деятельности.