(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақала ауыл шаруашылығына жатпайтын жерлер ұғымының ұйғарым мәселелеріне, сонымен бірге талқылауға Қазақстан Республикасының заңнамасына қарайтын жер санатының топтастыруының құрамы талданған.