(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада әкімшілік мәжбүрлеу шарасын іске асыруда сот бақылау қызметінің мәселесі талқыланады. Әкімшілік процесске қатысушы тұлғаның өз құқығын пайдалана білуі қарастылыған.