(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Тиісті мақалада практикалық қызметте сыбайлас жемқорлық əрекеттерінің жасалуы үшін алғышарттар ретінде болуы мүмкін. ҚР əкімшілік құқық бұзушылықтар туралы кодексінде орын алған кемістіктер мен қайшылықтар қаралып, тиісінше кодекске талдау жасалған.