(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор ұсынылып отырған мақалада халықтық заңамалардың бастамалары мен институттарының құрылымын қарастыра отырып, шет елдермен, соның ішінде Еуропа елдерінің заңнамаларымен салыстырмалы түрде талдау жасады. Кеңестік кезеңдегі елдер мен Қазақстан Республикасындағы осы институттың конституциялық құқықта бекітілуі мен дамуына ерекше назар аударады. Сондай-ақ, автор оның тəжірибеде қолдану мəселелерін сөз етеді.