(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор мақалада қазiргi кезеңдегi мұнай тасымалдауды дамытуға қатысты жүйелерiн талдайды. Мұнда казмұнайгаз жəне Қазтасымалойлдың Ұлттық серiктестiктерiнiң тасымалдауындағы мəселелер қаралады. Мұнай тасымалдау бойынша келiсiмдердi сипаттайды.