(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Осы мақалада автор Қазақстанда аралық соттың ұғымын ашып жатыр. Даулардан талғаұлы реттеуден əдістерден осы институттың қадырлар көрсетіп жатыр.