(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор мақалада Тұрар Рысқұловтың мемлекет жəне құқық туралы ойлары мен идеялары, оларды жүзеге асырудың жолдары туралы қызметін саралайды.