(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада кәмелетке жасы толмағандардың қылмыстылығын ескерту, алдын алу және қылмыстылықпен күрес жүргізудің тиімділігі мәселелері қарастырылған. В статье рассматривается вопрос о предупреждении преступности несовершеннолетних. Также раскрываются проблемы эффективности борьбы с преступностью несовершеннолетних.