(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье автор рассматривает текущую ситуацию в агропромышленного комплекса, а также развития аграрного сектора, как важнейшего направления финансовой политики. Мақалада автор агроөнеркәсіптік кешеннің бүгінгі мәселесін, сонымен қатар аграрлық сектордың қаржы саясатының маңызды саласы ретіндегі рөлін қарастырған.