(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада «Байқоңыр» ғарыш айлағының экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз етуге байланысты кейбір мемлекет аралық келісімдерге құқықтық талдау жасалып, олар бойынша енгізілетін өзгерістер мен толықтырулар негізделіп баяндалған.