(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада Қазақстан Республикасындағы орман қатынастарының тұжырымдамасын анықтаудың теориялық мәселелері берілген қаралды. Мақалада орман қатынастарының жекелеген элементтері және олардың мазмұны талқыланды.