(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада отбасылық құқығы саласында ана мен бала құқықтарын қорғаудың кейбір мəселелері жəне отбасылық құқығы негізгі қағидалары қарастырылған. Соның ішінде отбасылық заңнамасының баласы бар əйелдердің құқықтарын қорғауға байланысты жəне олардың кепілдіктерін реттейтін құқықтық нормаларына талдау жасалған. Бұл нормалардың тəжірибеде жүзеге асырылу мəселелері қарастырылған.