(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Жеке кəсіпкерлік субъектісі тіркеу, бақылау функцияларын орындау кезінде жəне де басқа да іс əрекеттер жасау кезінде мемлекеттік органдарға жəне лауазымды адамдарға Қазақстан Республикасының заңдарында белгіленген, оларға жүктелген функцияларды жүзеге асыру үшін қажетті ақпараттан басқа, коммерциялық құпияна қорғайтын ақпаратты бермеуге құқылы.