(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Б.А. Бегалиевтің «Қазақстан Республикасының кеме көліктерінде жасалатын қылмыстардың жасалуының кейбір себептері жəне жағдайлары» атты түйінінде автормен қарастырылатын бағыттағы қылмыстың жасалуының проблемаларының негізгі үшкір мəселелері жəне осы бағыттағы қылмыстардың алдын алу мəселелері бойынша ұсыныстар берілген.