(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада адамның негізгі құқыктары мен бостандықтырын сактауды қамтамасыз ету, адам құқығының жалпы адамзаттық концепциясың қалыптастыру мəселелеріне арналған. Осы такырыпқа байланысты əдепкетті талдау негізінде, автор өркениетті мемлекеттер өзара терең байланысты болу керек екендегі туралы қорытындыға келген.