(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қорғаныс жерлерін пайдалну мен қорғау саласында мемлекеттік басқарудың ерекшеліктері зерттелгеннің нәтижесінді ҚР заңнамаларын жетілдіру жөнінде нақты ұсыныстар берген.