(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасының мемлекеттік табиғи-қорық қорын қорғаудың әкiмшiлiк-құқықтық ерекшелігі қарастырылған. ҚР Әкімшілік құқық бұзушылық туралы кодекстің талдауды негізге ала отырып әрекет етуші әкiмшiлiк заңнаманың жетіспеушіліктері анықталды, сонымен бірге оны жүзеге асыру туралы ұсыныстар жасалған.