(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Баяндама экологиялық қылмыстары үшін қылмыстық жауапкершілік мәселелеріне арналған. Осы салада Қазақстан Республикасының экологиялық және қылмыстық заңнамасын жетілдіру бойынша үсыныстар жасалынған