(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы бапта акционерлік қоғамдарды басқару мәселелері бойынша Акционерлік қоғамдар мен акционерлер арасында туындайтын қатынастар акционерлердің құқықтарын жүзеге асыру және Акционерлік қоғамдар органдары мен акционерлер арасындағы өзара қарым-қатынастар туралы шешімдер қабылдайды.