(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада «Адам саудасын тергеу кезіндегі әр түрлі болжамдарды жылжытудың ерекшеліктері» атты мақаласында адам саудасы туралы қылмыстық істерді тергеу кезінде әр түрлі болжамдарды жылжытудың мәселелері қарастырылған. Мақалада қарастырылатын қылмыстарды тергеудің бастапқы кезеңдерінде пайдаланылатын барынша кәдімгі әр түрлі болжамдар, сондай-ақ нақты қылмыстық істердің ерекшелігін ескере отырып құрастырылатын жекелеген дербес әр түрлі болжамдар келтірілген.