(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада «Теміржолда қылмыстар жасау проблемасына» атты түйінінде автормен қарасырылатын бағыттағы қылмыстың жасалуының проблемаларының негізгі үшкір мәселелері және осы бағыттағы қылмыстардың алдын алу мәселелері бойынша ұсыныстар берілген.