(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазіргі демократиялық және құқықтық мемлекеттін даму кезенінде қазақстандық қоғамының ұлттық сана-сезімін айқындау мақсатында ұлттық менталитеттін құрылымының теоретикалық және әдістемелік жағын зерттеу қажет етеді.