(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бүл мақалада жалдаңбалы қызметкердің қызмет атқару барысындағы үшінші тұлғаларға келтірілген материалдық зиянды өтеу тəртібі қарастырылған, азаматтық жəне еңбек заңнамасының тиісті нормаларына талдау жасалған. Осыған орай автор аталмыш мəселе бойынша заң басылымдарында ой қозғаған ғалымдардың пікірлерін қарастырады, сондай-ақ осы мəселеге орай өз пікірін білдіреді.